Wie zijn wij?

Holidays Italy is geboren uit enthousiasme en passie voor Italië. Graag delen we onze opgedane kennis van lokale gewoontes, goede contacten en ervaringen met jou. Op deze manier brengen we je in contact met de unieke plekken in Italië, die veel verder gaan dan de vertrouwde en bekende paden in Italië. We stellen reizen samen voor alle typen budgetten, gezelschappen en doelen. Holidays Italy werkt vanuit persoonlijke passie en motivatie om mensen kennis te laten maken met “ons” Italië. Voor ons voelt Italië als thuiskomen en ons startpunt is het organiseren van reizen naar het Italië zoals we die zelf het liefste zien en ervaren. Onze maatwerk reizen worden gekarakteriseerd door persoonlijk contact, unieke ervaringen en professionaliteit.

Flavio Meola

foto flavio formato piccolaMijn naam is Flavio Meola. Ik kom uit Lazio in Italië en sinds 2013 woon ik samen met mijn vriendin in Nederland. Ik ben geboren en getogen in Italië en ben uiteraard een groot fan van mijn land. Gedurende de jaren heb ik dan ook al vele plekken in dit mooie land bezocht. Vanwege mij passie voor natuur en cultuur, door mijn achtergrond in sport en door mijn vrijwilligerswerk bij “Mountain and Alpine Rescue” heb ik al veel verschillende kanten van Italië mogen bewonderen. Dit zijn ervaringen die ik graag deel door middel van het samenstellen van een maatwerk reis naar Italië voor de juiste persoon.

 

Remco Wikkerink

IMG 6136Een stage bij een vakantiepark tijdens mijn opleiding was het begin van mijn passie voor de reisbranche. Het gaf me direct een goed gevoel om mensen te helpen bij het vinden en ervaren van hun vakantie. Na deze ervaring besloot ik dan ook om te starten met een opleiding in toerisme en tijdens die studie ontdekte ik ook mijn speciale band met Italië. Ik ging naar Rome tijdens een schoolexcursie en sindsdien wilde ik Italië zo vaak als mogelijk bezoeken. Italië werd direct mijn nummer één vakantieland. De passie van de mensen, het heerlijke eten, de goede wijnen en de variatie in verschillende plekken is wat me het meest aantrekt. Naar mijn mening heeft Italië iets te bieden voor ieder type mens.