Fotograferen in Italië


Hou je van Italië, fotograferen en reizen? Onder begeleiding van een professionele fotograaf maak je door het oog van je camera kennis met Rome of de omgeving van Rome. Ervaar de omgeving, de geschiedenis, de cultuur, de architectuur en het landschap van Rome samen met een deskundige fotograaf, welke opgegroeid is in de nabije omgeving van Rome. Op deze manier krijg je de mogelijkheid om Rome te zien vanuit het perspectief van een insider, waardoor je unieke plekken en ervaringen op de 
gevoelige plaat vast kunt leggen. 

Omdat wij aandacht en een effectieve begeleiding belangrijk vinden, worden de groepen klein gehouden. Houd dus rekening met een beperkt aantal plekken en oriënteer je op tijd om een plaats te reserveren.
Deze fotografietour kunt u ook zonder overnachtingen boeken. Vraag ons naar de mogelijkheden. 
Tijdens deze fotografie tour zal je Rome op een andere manier leren bekijken. De tour zal plaatsvinden op de vrijdagavond (19.30 uur – 23.30 uur) en zaterdag overdag (11.00 – 17.30 uur). 

Op de vrijdagavond komt iedereen bij elkaar en zal onder het genot van enkele typische streetfood gerechten het materiaal bekeken worden en zal de avond verder uitgelegd worden. Gedurende deze avond zal op drie verschillende plekken gefotografeerd worden. Er zal gespeeld worden met het avondlicht, met bruggen, gebouwen en de rivier de Tevere, met reflecties op het wegdek, en het is mogelijk om speciale composities te maken op één van de mooiste pleinen van Rome. Natuurlijk zal er ook rekening gehouden worden met het perspectief en de plaatsing van de camera.

Op zaterdag zal je Rome en haar markten zien als een grote open studio, met alle levendigheid en artistieke kenmerken die Rome rijk is. We zullen een eeuwenoude binnentuin bezoeken en de typische sfeer vastleggen in de oude straten van de populaire wijk Trastevere. We zullen een bezoek brengen aan de oude energiecentrale van MonteMartini, welke tegenwoordig als achtergrond dient voor een collectie oude Romeinse standbeelden. De dag zal worden afgesloten met een prachtig uitzicht door het sleutelgat van Rome. 

De fotografie tour zal begeleid worden door professionele fotograaf die onder andere fotografeert voor CNN, Adobe, Alitalia, Business Insider en Lonely Planet.

Inclusief

- 3 nachten in 3 *** hotel tweepersoonskamer in BB

- Vrijdagavond vanaf 19:00-23:30 fotografie tour met een professionele fotograaf

- Zaterdag van 11:00-17:30 fotografie tour met een professionele fotograaf

- Ticket museum Powerplant Montemartini

- Tickets openbaar vervoer in Rome voor 48 uur

 

Exclusief

- Reis naar Italië 

- Alles wat niet bij inclusief is genoemd

Prijsindicatie: € 395

De reizen en accommodaties die wij aanbieden zijn zorgvuldig geselecteerd op basis van onze persoonlijke ervaring en diepgaande kennis van Italië en de Italiaanse cultuur.

We geven je de kans om te proeven van het pure en authentieke Italiaanse leven, maar boven alles creëren we maatwerk reizen die compleet naar jouw wens ingevuld kunnen worden. Bovenstaande reissommen zijn gebaseerd op een persoon met het laagseizoen als vertrekperiode (zie verder inclusive/exclusive voor meer gedetailleerde informatie).

De exacte prijs is verder afhankelijk van:
-       Het aantal reizigers
-       De invulling van de reis afgestemd op uw wensen
-       De vertrekperiode (hoog- of laagseizoen)

Gebruik deze reis en prijs als indicatie, maar vraag ons ook zeker naar een vrijblijvend en persoonlijk reisadvies. Op deze manier kunnen we jouw reis naar Italië aanpassen aan jouw wensen en behoeftes en natuurlijk ook aan die van jouw reisgenoten.

Wil je meer weten over onze prijzen, wil je een offerte aanvragen of wil je eens met ons in gesprek over de inhoud van de vakantie?
Neem dan ook gerust contact met ons op.

Beoordeling:

Cultuur:
Actief
Eten:
Reistijd: 4 dagen
Prijs: € 395 P.P.
Beste reisperiode: Het hele jaar

Stel uw vraag: