Romantisch weekendje voor verliefde stellen en rustzoekers

Ben je op zoek naar een romantische bestemming, waar je de klassieke elementen van het bestaan kunt herontdekken: aarde, water, lucht en vuur? Laat u inspireren door deze romantische bestemming in de heuvels van het prachtige Toscane. Een plekje waar de liefde hoogtij viert! Deze bijzondere plek zal je niet zomaar tegenkomen, de authentieke villa ligt namelijk letterlijk buiten de gebaande paden. Het leven volgt hier de ritmes van de natuur, waar je de mogelijkheid hebt en de tijd krijgt om tot elkaar te komen. 

Natuurlijk beschikt deze plek over een sauna, zwembad en baden met verschillende temperaturen. Deze bijzondere en afgelegen plek, op zo’n 20 minuten van Siena, is ideaal voor een vakantie met romantiek. 

Middenin in de Toscaanse heuvels ligt deze bijzondere villa, één van de meest romantische plekken om te overnachten. Tijdens dit romantische driedaagse verblijf in deze luxe villa krijg je de kans om de sterren te bekijken en in Italiaanse sferen helemaal tot elkaar te komen. 

Gedurende deze drie dagen kun je onder andere ook genieten van een heerlijke massage, en kun je gebruik maken van een yoga-kamer. Natuurlijk kan je ook onbeperkt gebruik maken van de warm water baden. Daarnaast heb je de mogelijkheid om een bezoek te brengen aan één van de schitterende nabijgelegen steden, onder begeleiding van een lokale gids of cultuur-enthousiast.

 Spreekt deze romantische vakantie met je geliefde in Toscane je aan, of heb je de wens om het één en ander passen? Neem vooral contact met ons op!

Inclusief

- 2 overnachtingen in een romantische tweepersoonskamer met badkamer en suite in een villa 

- 2 keer heerlijk ontbijt op bed

- 1 welkom aperitiefje voor twee 

- 1 romantisch diner voor twee

- 1 massage p.p.

- Onbeperkt gebruik van de sauna

- Onbeperkt gebruik van het grote panoramische zwembad

- Onbeperkt gebruik van de 3 zwembaden met verschillende temperaturen

- Bezoek een van de schitterende steden in de buurt (Siena, Pienza, San Gimignano, etc.) voor een halve dag


Exclusief

- Reis naar Italië 

 

Prijsindicatie: € 360

De reizen en accommodaties die wij aanbieden zijn zorgvuldig geselecteerd op basis van onze persoonlijke ervaring en diepgaande kennis van Italië en de Italiaanse cultuur. We geven je de kans om te proeven van het pure en authentieke Italiaanse leven, maar boven alles creëren we maatwerk reizen die compleet naar jouw wens ingevuld kunnen worden. 
De exacte prijs is verder afhankelijk van:

-       Het aantal reizigers
-       De invulling van de reis afgestemd op uw wensen

Gebruik deze reis en prijs als indicatie, maar vraag ons ook zeker naar een vrijblijvend en persoonlijk reisadvies. Op deze manier kunnen we jouw reis naar Italië aanpassen aan jouw wensen en behoeftes en natuurlijk ook aan die van jouw reisgenoten.

Wil je meer weten over onze prijzen, wil je een offerte aanvragen of wil je eens met ons in gesprek over de inhoud van de vakantie?
Neem dan ook gerust contact met ons op.

Beoordeling:

Cultuur:
Actief
Eten:
Reistijd: 3 dagen
Prijs: € 360 P.P.
Beste reisperiode: Februari

Stel uw vraag: